Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Iron 165 165.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Iron 165 165.7
Out Of stock
Descriere
Pentru a mentine utilajul in stare de functionare optima o perioada mai mare de timp este necesara schimbarea componentelor uzate. De pe stoc poti achizitiona pompa de alimentare Same Iron 165 165.7 care este cea mai buna varianta pentru a ajunge la rezultate satisfacatoare ale motorului.

Fiind fabricata in Europa in atentia unui producator de renume a carui scop principal este rezistenta, exploatarea indelungata face parte din principalele avantaje prezentate. Altele ce merita mentionate sunt eficienta din timpul lucrului, siguranta oferita si posibilitatea de functionare optima in orice conditii.

Modelul este echivalent originalei si se afla pe stoc intr-o oferta foarte avantajoasa. Daca vrei sa aflii mai multe detalii sau sa comanzi suna la unul din numerele afisate!
Din partea consilierilor nostri primesti si consultanta tehnica gratuita pentru a achizitiona corect si avantajos fiecare piesa noua dorita.

Certificatul de garantie care este adaugat in pachet iti va asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute. Valabilitatea acestuia este de un an de zile din momentul achizitiei.

Livrarea coletului se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Astfel beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare si poti verifica starea ei inainte de achitarea rambursului, evitand astfel orice nemultumire ulterioara. Totodata, poti ridica pachetul din depozitul nostru din Bucuresti, unde stocul este permanent disponibil.

La cerere, poti avea ajutor din partea mecanicilor nostri pentru un montaj de calitate efectuat direct la punctul tau de lucru. De asemenea, solicitarea acestui serviciu se poate realiza si in cazul unor defectiuni tehnice aparute la motor, scopul final fiind de a aduce utilajul la randament maxim. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Same Iron 165 165.7 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul pentru aceasta piesa este: S12YB6X7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura