Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Iron 120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Iron 120
Out Of stock
Descriere
E de ajuns sa alegi o piesa nepotrivita si utilajul tau nu va actiona cu aceeasi eficienta. De aceea noi iti oferim aceasta pompa de alimentare Same Iron 120 care sa iti intretina motorul la capacitate maxima.

Avem un stoc permanent disponibil pentru aceasta deoarece este o productie europeana echivalenta cu pompa originala. Diferenta majora intre cele doua este simtita in oferta mult mai avantajoasa al acestui articol.

Nu am primit feedback negativ despre acest produs, insa pentru orice situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Pachetul ce le contine pe acestea se poate livra in orice localitate, deci poti comanda acum sa il primesti a doua zi lucratoare. Rambursul il poti achita curierului dupa verificarea coletului, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre pompa sau oricare alt produs disponibil in stocul nostru, suna acum unul din consilierii nostri tehnici.  El iti va oferi informatii si despre mecanicii nostri care pot interveni cand ai nevoie de ajutor la montare sau remedierea problemelor tehnice.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Same Iron 120 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Codul acestui produs: MUVFO1E3-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura