Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Iron 150 150.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Iron 150 150.7
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Same Iron 150 150.7 este disponibila pe stoc in permanenta, ca atunci cand ai nevoie sa poti realiza schimbul rapid. Ea contribuie la mentinerea motorului in stare de functionare optima prin eficienta cu care opereaza si durata indelungata de exploatare pe care o poate sustine. Modelul se fabrica in Europa si este unul din cel mai bun pentru inlocuirea originalului, avand si un pret accesibil.

Certificatul de garantie primit alaturi de pompa este valabil 1 an de zile.

Ridicarea personala a pachetului se realizeaza la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Daca nu poti ajunge trimitem piesa in localitatea ta, la scurt timp dupa plasarea comenzii. Daca mentionezi ca doresti verificarea pachetului in prezenta curierului nu vei achita rambursul pana nu te asiguri ca piesa a ajuns in stare perfecta.

Daca personalul nostru te poate ajuta sa identifici corect piesele necesare utilajului tau, contacteaza-ne fara ezitare. Iti punem la dispozitie si service-ul mobil al firmei prin care iti poti remedia orice defectiune aparuta la utilaj sau iti poti programa montajul pompei direct la punctul tau de lucru.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: B0DE13FG-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura