Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Hurlimann XL 165.7 1657

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Hurlimann XL 165.7
Out Of stock
Descriere
Pentru a inlocui pompa la un pret avantajos si a te bucura de eficienta maxima iti punem la dispozitie pompa de alimentare Hurlimann XL 165.7. Aceasta este in topul alternativelor care reusesc sa tina locul originalei prin caracteristici fundamentale similare, diferenta fiind prezenta doar la pret.

Modelul este conceput in Europa si il gasesti pe stocul nostru in permanenta. Sediul se afla in Bucuresti insa schimbul il poti realiza in timp util deoarece livram prin curier rapid.

Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii suplimentare. Contacteaza-ne la unul din numerele afisate si iti oferim consultanta tehnica gratuita prin care sa te asiguri de achizitionarea corecta si avantajoasa a fiecarei piese noi.

Garantia pompei este valabila 1 an de zile si in cazul unei situatii neprevazute va tine locul platilor suplimentare necesare.

Livrarea pachetului dureaza o zi lucratoare si este disponibila pentru orice zona a tarii. Modalitatea de plata este ramburs, iar daca mentionezi in comanda de verificare la receptie nu il vei achita pana nu verifici integritatea piesei.

Asteptam apelurile tale si daca doresti ajutor la montaj deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara. Ei se prezinta direct la punctul de lucru al echipamentului pentru a te asigura de functionarea optima a pompei pe tot parcursul exploatarii. La cerere, pot efectua si alte reparatii complexe la motor cat si revizii periodice pentru mentinerea utilajului la capacitate maxima. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul acestei piese: ZNTQY9LG-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura