Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Hurlimann XM 120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Hurlimann XM 120
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de pompa de alimentare Hurlimann XM 120 iti venim in ajutor cu un pret avantajos si un stoc permanent disponibil. Comanda acum si poti realiza schimbul maine!

Piesa se fabrica in atentia unui producator european de renume si dispune de multiple caracteristici avantajoase care sa asigure buna functionare a motorului. Printre cele mai importante sunt eficienta, fiabilitatea, siguranta oferita in lucru si rezistenta care contribuie la exploatarea de durata a piesei.

Daca ai intrebari consilierii nostri sunt la dispozitia ta cu mai multe detalii despre pompa sau oricare alta piesa din stoc. Ti se ofera si consultanta tehnica gratuita pentru a achizitiona corect viitoarele piese necesare, deci nu ezita sa ne contactezi!

Pompa de motorina are un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Coletul il expediem prin curier rapid indiferent de localitate, dar il poti ridica si direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti. In cazul livrarii poti achita rambursul la final, dupa verificarea atenta a coletului in prezenta curierului.

Montajul sau orice alte reparatii necesare utilajului le poti programa la unul din mecanicii nostri. Acesta va interveni rapid la punctul tau de lucru pentru constatarea si remedierea defectiunilor care te opresc sa lucrezi la randament maxim. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs: 260TMK3W-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura