Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Hurlimann XM 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Hurlimann XM 90
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Hurlimann XM 90 este cea mai buna varianta de a inlocui modelul original. Aceasta ofera acelasi nivel inalt si constant de eficienta si fiabilitate precum originalul, dar la un pret mult mai accesibil.

Ea se fabrica in Europa si se comercializeaza la nivel national de catre firma noastra in care se pastreaza un stoc permanent disponibil.

Garantia primita la achizitionarea ei este valabila 1 an de zile, timp in care nici o situatie neprevazuta nu va ramane neremediata.

Comanda acum pentru a beneficia de piesa a doua zi lucratoare. Plata acceptata este ramburs deoarece iti permite sa verifici starea piesei inainte.
Te asteptam si la sediul nostru din Bucuresti iar daca ai nevoie de mai multe detalii suna la unul din numerele de telefon afisate!

Pentru montajul piesei iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici. Poti solicita si interventia pentru remedierea defectiunilor aparute la utilaj, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Pentru detalii suplimentare suna acum!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: QA6B01O3-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura