Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Hurlimann XB 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Hurlimann XB 100
Out Of stock
Descriere
Sistemul de alimentare permite lucrul in cele mai dificile conditii daca este intretinut la capacitate maxima. De aceea iti oferim pompa de alimentare Hurlimann XB 100 la un pret avantajos, sa poti beneficia de eficienta modelului.

Ea este o productie europeana ce are scopul de a echivala originalul prin caracterisiticile sale de inalta calitate. De aceea o mentinem permanent disponibila in stocul nostru, fiind recomandata de specialistii in domeniu.

Garantia ce vine la pachet cu ea este valabila 1 an de zile, timp in care nu se vor accepta plati suplimentare in cazul unei situatii nefavorabile.

Indiferent de localitatea in care se afla utilajul tau, vei putea beneficia de piesa intr-un timp foarte scurt. Aceasta se trimite prin curier rapid, avand posibilitatea de a refuza coletul daca nu prezinta calitatea promisa, rambursul fiind achitat la sfarsit.

Personalul nostru tehnic iti este pus la dispozitie pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita in functie de modelul utilajului tau. In plus, daca ai nevoie de un mecanic care sa te ajute la montaj trimite cererea ta si un specialist in domeniu se va deplasa la punctul tau de lucru. Ulterior poti solicita interventia lui si pentru reviziile necesare echipamentului dar si pentru defectiunile aparute. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: 3IHYXSOE-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura