Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04503573

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04503573
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz 04503573 este piesa de care ai nevoie? Comanda de aici la cel mai bun pret si ai posibilitatea sa realizezi schimbul in ziua urmatoare de la plasarea comenzii.

Fabricarea ei are loc in Europa, iar noi ne ocupam de comercializarea la nivel national ca parte din activitatea zilnica. Stocul este permanent disponibil.

Modelul echivaleaza originalul prin aceleasi caracteristici esentiale precum eficienta, fiabilitatea sau rezistenta, iar durata de exploatare se intinde pe termen lung. Calitatea productiei si alegerea atenta a materialelor face ca rezultatele sa fie la fel de satisfacatoare precum ale originalei.

Pentru detalii suplimentare ai la dispozitie departamentul nostru tehnic. Poti suna oricand doresti o piesa noua deoarece oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda.
Avem incredere in produsele oferite, insa oferim garantie pentru orice situatii neprevazute. Aceasta pompa dispunde de un certificat valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul iti este livrat la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar plata acestuia se achita in sistem ramburs. Sugeram ca dupa acordarea acestuia sa verifici integritatea piesei in prezenta curierului. Totodata, iti oferim posibilitatea de a ridica coletul personal de la sediul nostru din Bucuresti.

Programarea montajului o poti efectua la acelasi apel in care plasezi comanda deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Prin intermediul acestora poti remedia si probleme tehnice aparute la utilaj, de la cele mai simple la cele mai complexe. Contacteaza-ne la unul din numerele afisate pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: ERLC2W4H-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura