Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz Fahr 04503572

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr 04503572
Out Of stock
Descriere
Cauti o oferta buna pentru pompa de alimentare Deutz Fahr 04503572 ? Gasesti in stocul nostru propriu o productie europeana la un pret excelent.

Prin echivalenta ei cu modelul original, pompa de alimentare Deutz Fahr 04503572 are toate caracteristicile necesare unei exploatari indelungate, de la rezistenta materialelor pe o perioada extinsa pana la rezultate maxime din punct de vedere al eficientei.
De aceea o recomandam cu incredere atunci cand esti in cautarea unui pret bun, pentru o pompa de alimentare de o calitate inalta.

Pentru a comanda, ne poti contacta la numerele de telefon afisate, ne poti scrie pe e-mail si WhatsApp sau poti completa formularul de oferta propus pe site.

Cu mai multe detalii despre pompa, compatibilitate si oferta te ajuta personalul nostru. Suna acum si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita pentru identificarea corecta a pieselor necesare din oferta noastra.

Garantia acordata de producator pentru aceasta pompa de motorina este valabila 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Ca sa primesti coletul maine trebuie sa plasezi comanda in cursul zilei de azi. Transportul se efectueaza prin curier rapid, iar plata produsului o poti achita curierului. Mentioneaza in prealabil de verificarea pachetului inainte de ramburs si te vei asigura de calitatea acesteia inainte de plata. De asemenea, esti asteptat la sediul nostru din Bucuresti daca doresti sa ridici coletul personal.

Vrei sa montezi piesa in condtii optime, pentru a putea beneficia de garantie si o perioada extinsa de exploatare?
Mentioneaza in comanda si iti programam montajul la unul din mecanicii nostri colaboratori. La cerere, el se prezinta si pentru probleme mai grave aparute la utilaj, intervenind asupra lor cu remedii de durata. Suna acum si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului, pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie, se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: 6A378LJS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura