Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 6.05 605

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 6.05
Out Of stock
Descriere
Cum sa economisesti in timp ce ai aceeasi performanta a pieselor originale? Achizitionezi o pompa alternativa europeana care respecta standardele inalte de calitate ce asigura eficienta maxima pe termen lung.

Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 6.05 este o productie fabricata in Europa ce acopera nevoia de putere, eficienta si rezistenta pe care le ofera modelul original, la un pret mult mai bun. De aceea, o recomandam cu mare incredere si mentinem un stoc permanent disponibil pentru a fi livrata rapid pe teritoriul tarii.

Ne poti contacta telefonic sau prin e-mail si ne ocupam de comanda ta cu prioritate. Iti oferim si consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte si avantajoase a oricarei componente dorite.

Avem incredere in piesele comercializate, dar nu putem controla toate situatiile, de aceea beneficiezi de garantie pentru o perioada de un an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarile sunt disponibile pentru orice localitate din tara si dureaza o zi lucratoare.
Modalitatea de plata este ramburs si o poti achita dupa verificarea integritatii piesei daca mentionezi in cerere de aceasta optiune. Totodata, sediul nostru se afla in Bucuresti si ne poti face o vizita pentru a ridica coletul personal.

Iti sugeram sa programezi montajul la un specialist, iar daca nu ai la cine sa apelezi iti facem legatura cu mecanicii nostri. Prin intermediul lor asiguri functionarea optima a piesei pe termen lung, dar poti beneficia si de remedierea defectiunilor tehnice grave aparute la utilaj, deci nu ezita sa ne contactezi. Consilierii nostri iti ofera mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod pompa: 7IM26NKS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura