Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 175
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 175 este o piesa de inalta calitate care promite productivitate maxima in inlocuirea modelului original. Fabricarea ei are loc in Europa, iar noi o comercializam in tara la un pret foarte bun. Comanda acum si beneficiezi de ea maine!

Principalele avantaje ale piesei sunt eficienta, fiabilitatea, stabilitatea si rezistenta indelungata. De aceea, o recomandam cu incredere ca solutie pe termen lung.
Comenzile le poti trimite prin e-mail, prin cererea de oferta propusa pe site sau prin apelarea consilierilor nostri tehnici.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre pompa sau oricare alt produs disponibil in stocul nostru, contacteaza-ne acum! Iti stam la dispozitie pana gasim cea mai potrivita si avantajoasa solutie la problema ta, consultanta tehnica fiind gratuita.

In oferta noastra pompa este insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Viziteaza-ne la punctul nostru de activitate din Bucuresti pentru a ridica pompa personal. Pentru alte localitati din tara apelam la serviciile de curierat rapid, deci ne poti trimite datele locatiei tale si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare. Plata se face la curier, iar prin mentionarea in prealabil a optiunii de verificare la primire poti deschide coletul inainte de acordarea rambursului.

Ca sa iti putem programa montajul la cei mai buni mecanici din zona ta de lucru colaboram cu specialisti din intreaga tara. Cu ajutorul lor ne asiguram ca piesa este montata corect pentru a functiona optim pe tot parcursul exploatarii, dar si ca utilajul tau isi reia activitatea in cazul unor defectiuni majore ce l-au afectat serios. Afla mai multe sunand la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei: YO7PQ6EW-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura