Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L110E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal Volvo L110E
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie urgenta de o pompa, ai nimerit unde trebuie! Stocul nostru este permanent aprovizionat cu cele mai bune pompe alternative de care sa beneficiezi a doua zi dupa plasarea comenzii, la un super pret.

Pompa de alimentare Volvo L110E este disponibila si reprezinta alegerea ideala atunci cand esti in cautarea unei alternative de inalta calitate. Fabricarea ei are loc in Europa, producatorul oferind atentie sporita la caracteristicile esentiale precum siguranta si eficienta oferite in lucru sau rezistenta de-a lungul timpului.

Ca sa afli mai multe detalii despre piesa, oferta sau compatibilitate, dar si pentru comenzi rapide suna la unul din numerele afisate. Astfel intri in contact cu consilierii nostri care acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare achizitie noua.

Alaturi de pompa se livreaza in pachet certificatul de garantie care in condtii de montare corespunzatoare iti asigura schimbul modelului pentru orice situatie neprevazuta. Valabilitatea acestuia este de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Pachetul ti-l livram rapid in orice localitate din tara prin intermediul serviciilor de curierat. La receptia lui curierul incaseaza rambursul dupa care te asteapta daca doresti sa verifici starea piesei primite pentru a sesiza la timp orice problema de transport.

Pentru montaj sau reparatii necesare motorului poti apela la mecanicii cu care colaboram. Astfel nu vei fi nevoit sa deplasezi echipamentul intr-un service si ai parte de servicii promte indiferent de localitate. Contacteaza-ne cu incredere pentru mai multe detalii sau programari!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta piesa este: 4NCIWD78-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura