Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 6.00 600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 6.00
Out Of stock
Descriere
Cauti o pompa care sa functioneze optim o perioada indelungata? Esti la un click distanta de a achizitiona pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 6.00 care este cea mai buna alternativa a originalei.

Fabricarea ei are loc in Europa, standardele de calitate fiind respectate cu strictete, iar materialele utilizate au o rezistenta ridicata la uzura. De aceea o recomandam cu incredere pentru a avea eficienta maxima in lucru si a te bucura de o oferta excelenta.

In stocul nostru din Bucuresti prezenta pompei este constanta, iar daca doresti sa o livram beneficiezi de ea a doua zi de la plasarea comenzii.

Cererile le poti discuta inainte cu consilierii nostri pentru a afla mai multe detalii despre piesele disponibile. Ti se acorda si consultanta tehnica gratuita pentru identificarea corecta a fiecarei achizitii.

Pompa de motorina o oferim cu incredere, dar pentru a avea si o solutie rapida la orice situatie neprevazuta este insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Coletul se livreaza rapid in orice localitate din tara prin intermediul serviciilor de curierat. La receptie se incaseaza rambursul dupa care se efectueaza verificarea piesei in prezenta curierului pentru evitarea oricarei nemultumiri ulterioare.

Ai la dispozitie si atelierul de service mobil al firmei pentru programarea oricarei interventii necesare, de la montaj pana la cele mai complexe lucrari. Acest serviciu iti este oferit pentru a nu fi nevoit sa deplasezi echipamentul intr-un service, ci sa te bucuri de reparatii de calitate pentru o exploatare de durata a acestuia. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: S5KB1QCU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura