Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 4.95 495

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 4.95
Out Of stock
Descriere
Daca doresti o echivalenta de inalta calitate ofertata in avantajul tau achizitioneaza pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 4.95. Aceasta este permanent disponibila in stoc si ajunge in orice localitate din tara a doua zi de la plasarea comenzii.

Modelul este conceput in Europa si dispune de caracteristici esentiale ce acopera nevoi importante ale utilajului. Principalele sunt eficienta maxima prezentata la fiecare solicitara, siguranta oferita in lucru si posibilitatea de exploatare pe o perioada extinsa. Profita de oferta si comanda acum!

Consilierii nostri iti acorda detalii suplimentare despre aceasta piesa si compatibilitatea ei cu utilajul. Suna acum, iar daca ai nevoie primesti consultanta tehnica gratuita!

Avem incredere in aceasta pompa, insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Coletul il poti achizitiona direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau ne poti trimite datele locatiei tale pentru a fi expediat la domiciliu. Plata in acest caz se achita curierului iar pentru a fi evitate orice nemultumiri ulterioare iti sugeram sa verifici coletul in prezenta curierului.

Cum montajul reprezinta un factor important in functionarea optima a piesei iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici. Prin intermediul acesteia poti programa un montaj de calitate direct la punctul de lucru al echipamentului. In plus, deoarece serviciul este oferit in scopul redarii randamentului maxim al utilajului poti solicita interventia si pentru probleme majore aparute la motor sau alte componente esentiale. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Deutz Fahr Agrotron 4.95 495 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul pentru pompa prezentata in imagini: WG8IMFEN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura