Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 6.30 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 6.30
Out Of stock
Descriere
Recomandam pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 6.30 in inlocuirea celei originale deoarece rezultatele oferite sunt la fel de satisfacatoare.

Fiind fabricata in Europa, rezistenta materialelor si eficienta in lucru sunt atent reproduse pentru a determina o durata lunga de exploatare. De asemenea, pretul de achizitie este un motiv in plus pentru care sa alegi acest model, fiind foarte accesibil.

Daca ai intrebari sau doresti sa verifici compatibilitate ei, suna acum la unul din numerele afisate! Personalul nostru iti ofera suportul tehnic necesar ca sa te bucuri de cele mai bune piese disponibile pentru echipamentul tau.

Garantia primita alaturi de pompa este valabila 12 luni de zile, de la data livrarii. In acest timp poti schimba modelul daca nu functioneaza la capacitate maxima.

Serviciile de curierat expediaza pachetul oriunde in tara, cu plata la receptie. Daca doresti verificarea lui in prezenta curierului mentioneaza la plasarea comenzii. De asemenea, ai optiunea de a ridica piesa direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti deoarece stocul este permanent disponibil.

Daca intampini probleme la utilaj sau doresti ca montajul sa fie realizat de un mecanic, te punem in contact cu partenerii nostri. Ei sunt dispusi sa se prezinta la punctul tau de lucru pentru a realiza orice reparatii necesare, redand in acest fel functionalitatea optima a utilajului.  Afla mai multe detalii sunand acum la unul din consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Deutz Fahr Agrotron 6.30 630 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul pentru aceasta pompa este: 7U6803HN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura