Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Volvo L60E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal Volvo L60E
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru ofera solutii la orice probleme si pentru orice buget. De aceea, daca ai nevoie de o pompa de calitate la un pret avantajos ai o gama larga de productii europene din care sa o alegi pe cea potrivita motorului tau.

Pentru incarcator frontal Volvo L60E iti punem la dispozitie pompa de alimentare prezentata in imagini, care este o alternativa de succes a originalei. Aceasta prezinta caracteristici similare cu ale modelului inlocuit si ofera aceleasi rezultate satisfacatoare.

Departamentul tehnic te ajuta sa faci alegerea potrivita prin detalii suplimentare despre produse si consultanta tehnica gratuita. Suna acum si beneficiaza de serviciile noastre!
Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de aceasta pompa de alimentare Volvo L60E este valabil 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

O poti achizitiona acum din stocul nostru propriu aflat in Bucuresti sau poti solicita livrarea ei in orice alta localitate din tara. Coletul se expediaza prin curier rapid ca tu sa poti beneficia de piesa a doua zi lucratoare. Pentru verificarea ei inainte de achitarea rambursului este necesara mentionarea optiunii in prealabil.

Daca doresti ca montajul sa fie realizat de un specialist astfel incat sa te poti bucura de o exploatare indelungata, suna acum pentru a programa interventia mecanicilor nostri. Ei sunt prezenti la punctul tau de lucru si pentru alte solicitari cu privire la redarea functionalitatii utilajului, indiferent de complexitatea reparatiilor necesare. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: 0AC2WRBM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura