Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 4.85 485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 4.85
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 4.85 poate fi utilizata in mod fiabil deoarece este un succes printre alternativele originalei. In plus o poti achizitiona la un pret foarte bun, direct din stocul nostru permanent disponibil aflat in Bucuresti.

Ea este conceputa sub atentia unui producator european de renume, de aceea se potriveste caracteristicilor individuale ale motorului cu o rezistenta indelungata si eficienta maxima.

Pentru detalii suplimentare sau plasarea comenziilor ai la dispozitie numerele de telefon ale departamentului nostru tehnic. Suna oricand doresti consultanta tehnica gratuita pentru a te asigura de achizitionarea corecta piesa de care ai nevoie.

Garantia pompei este valabila 1 an de zile si iti asigura plata suplimentara necesara in cazul unor situatii neprevazute.

Daca vrei sa iti livram pachetul in alta localitate din tara, trimite-ne datele locatiei tale. Transportul dureaza o zi lucratoare iar plata ramburs o poti achita curierului dupa verificarea atenta a coletului.

Iti putem fi de folos si daca doresti un montaj de calitate in urma careia pompa sa functioneze optim, deorece colaboram cu mecanici din intreaga tara.  Ei se prezinta direct la punctul tau de lucru si efectueaza orice reparatie dorita, indiferent de complexitate. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa pentru a proteja sistemul de injectie si pompa de alimentare.

Cod pompa: 0LPYZ6NF-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura