Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 4.80 480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 4.80 48
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 4.80 este un model ce echivaleaza originalul oferind un mediu sigur de lucru si rezistenta la fiecare solicitare. In ceea ce priveste performanta, rezultatele au fost in totalitate pozitive, fiind cea mai eficienta alternativa.

Fabricararea ei are loc in Europa iar firma noastra se ocupa de comercializare la nivel national. De aceea stocul este permanent disponibil si putem onora comenzile in cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne acum daca ai intrebari despre aceasta pompa sau alte produse disponibile pe stoc! Consilierii nostri se asigura ca achizitionezi piesele ideale pentru utilaj prin consultanta tehnica oferita.

Pe baza certificatului de garantie primit, in cazul unei situatii neprevazute, pompa de motorina se schimba cu un model nou. Acesta este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Ridicarea pachetului se efectueaza de la punctul nostru de lucru din Bucuresti sau de curierul care livreaza in localitatea ta. Durata transportului este de o zi lucratoare iar modalitatea de plata este ramburs. Daca mentionezi in prealabil, achitarea acestuia poate fi efectuata dupa verificarea piesei in prezenta curierului.

Nu ezita sa ne ceri ajutorul in cazul montajului deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Poti programa si alte interventii necesare, indiferent de complexitate, deoarece scopul specialistilor nostri este de a-ti reda randamentul maxim din timpul lucrului.  Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa pentru a proteja sistemul de injectie si pompa de alimentare.

Codul pentru acest produs: DNH3M14W-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura