Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Pales 210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Pales 210
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior Claas Pales 210 este alegerea ideala deoarece face parte din gama produselor Carraro, ea find cea mai recomandata de specialistii in domeniu. Principalele caracteristici ce il plaseaza in top sunt eficienta, siguranta, modul optim de a functiona in orice conditii si rezistenta sa fata de multiplele solicitarila care este supus.

Daca ai nevoie de el, il gasesti pe stoc in permanenta, la un pret excelent. In cazul in care mai multe piese din ansamblu sunt uzate iti recomandam sa le inlocuiesti. Pentru a economisi achizitioneaza kitul nostru complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Personalul nostru iti ofera mai multe detalii despre piesele disponibile si te ajuta sa verifici compatibilitatea cu utilajul tau. Daca este necesar, iti acorda si consultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea corecta a fiecarei piese noi.

Pivotul superior pentru tractor Claas Pales 210 vine insotit de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Pachetul il poti ridica din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau poti solicita livrarea lui in orice alta localitate din tara. Durata transportului este estimata la 24 de ore de la plasarea comenzii iar plata se achita curierului.

Ca sa te asiguri de functionarea corecta a piesei iti sugeram sa fie montata de un specialist. Daca nu ai la cine sa apelezi, te punem in contact cu mecanicii nostri colaboratori. Ei intervin direct la punctul tau de lucru si pot fi solicitati chiar si pentru reparatii complexe necesare echipamentului. Pentru detalii suplimentare ia legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: MUWNGFBP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura