Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Pales 240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Pales 240
Out Of stock
Descriere
Avem pe stoc piese care iti vor readuce utilajul la nivelul inalt de productivitate dorit. Printre piesele care se vor ocupa sa iti mentina eficienta in lucru se afla si pivotul superior Claas Pales 240 prezentat in imagini.

Acesta face parte din categoria produselor de origine Carraro care datorita beneficiilor asociate asigura un mediu optim de lucru. Cu toate acestea el nu este ofertat in dezavantajul tau ci chiar il poti achizitiona acum la un pret atractiv.

In depozitul nostru din Bucuresti il gasesti disponibil atat separat cat si ca parte din kitul complet. Noi iti ofertam kitul la un pret special deoarece este recomandat sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Probabilitatea de a nu functiona la parametrii descrisi este foarte mica, insa vei primi un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca ne trimiti datele locatiei tale acum serviciile de curierat vor ajunge a doua zi lucratoare cu piesa comandata. Prioritar in acest caz este sa verifici starea piesei in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca nu exista nicio problema.

Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii si pentru a te asigura ca alegi piesele compatibile cu utilajul tau. In plus, daca echipamentul necesita
reparatii complexe, ii trebuie efectuate reviziile periodice sau ai nevoie de ajutor la montajul piesei, trimitem echipa noastra de mecanici.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul acestei piese este: YNRO8BWV-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura