Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Pales 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Pales 220
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior Claas Pales 220 il poti achizitiona rapid din stocul nostru propriu, la un pret foarte bun. El este parte din categoria produselor originale Carraro, deci va fi cea mai buna solutie pentru inlocuirea celui uzat.

Beneficiile asociate acestuia iti asigura functionarea optima indiferent de conditii, dar si eficienta necesara pentru o exploatare de lunga durata. Oferta include doar pivotul separat insa este recomandata schimbarea tuturor pieselor deteriorate din ansamblu. De aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului complet, acesta fiind format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Pentru mai multe detalii ai numerele de telefon ale consilierilor nostri. Suna si vei primi consultanta tehnica gratuita pentru a te asigura de compatibilitatea fiecarei piese achizitionate!

Pivotul superior vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale pentru livrarea acestuia la domiciliu. La receptie vei avea un timp necesar in vederea verificarii piesei, astfel incat rambursul sa fie achitat doar daca starea ei nu a fost afectata. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Iti putem fi de folos si cu montajul piesei deoarece atelierul mobil al firmei intervine la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Prin intermediul acestuia iti poti remedia si alte defectiuni care te opresc sa lucrezi la capacitate maxima cat si reviziile necesare utilajului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa: ZCN6PJUS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura