Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal O&K L25 L25C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator frontal O&K L25 L25C
Out Of stock
Descriere
Multe pompe echivalente sustin o exploatare de scurta durata, de aceea iti punem la dispozitie pompa de alimentare O&K L25 L25C care este o productie europeana de inalta calitate. Aceasta are puterea de a functiona optim pe o durata indelungata de timp, oferind si eficienta maxima in lucru.

Fiind echivalenta, beneficiaza si de un pret mai mic, insa rezultatele sunt la fel de satisfacatoare. Pentru a te convinge comanda acum si iti livram pachetul maine!
Stocul este permanent disponibil iar daca prezinti interes pentru acest model iti oferim detalii suplimentare. In plus, daca nu esti sigur de compatibilitatea ei cu utilajul ti se ofera consultanta tehnica gratuita.

Pentru schimbarea imediata a piesei in cazul in care sezisezi o problema tehnica, vei avea un certificat de garantie valabil timp de un an de zile.

Serviciile de curierat ne ajuta sa transportam pachetul rapid, in orice locatie aleasa de tine. Comanda acum si poti plati rambursul la sfarsit deoarece consideram impotant sa verifici starea piesei in prezenta curierului. Totodata, poti opta pentru ridicarea personala din stocul nostru aflat in Bucuresti.

Efectueaza o inlocuire corecta cu ajutorul mecanicilor nostri. Programeaza-ti acum montajul si ei se prezinta rapid la punctul tau de lucru!  In plus, daca apar defectiuni majore la utilaj ii poti contacta cu incredere. Mai multe detalii iti ofera personalul nostru!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei: Q4BIX1GR-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura