Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 4.70 470

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 4.70
Out Of stock
Descriere
Calitate inseamna eficienta in lucru, de aceea iti ofertam pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 4.70 470 din stocul nostru permanent al pieselor de origine europeana. Aceasta este destinata exploatarilor de lunga durata fiindca materialele folosite de producator au rezistenta ridicata fata de solicitarile multiple la care este supusa.

Fiind un model echivalent originalei, pretul este mult mai avantajos in timp ce rezultatele sunt la fel de satisfacatoare. Comanda acum daca este nevoie sa realizezi schimbul rapid si beneficiezi de ea in timp util deoarece stocul este permanent disponibil.

Sediul firmei noastre se afla in Bucuresti iar daca ai intrebari ne poti contacta la unul din numerele afisate. Primesti din partea consilierilor si consultanta tehnica gratuita in urma careia sa poti alege piesele noi potrivite utilajului tau.

Impreuna cu pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 4.70 470 primesti un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Pachetul ti-l putem livra oriunde in tara prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata in acest caz o vei achita curierului, iar pentru a nu exista inconveniente poti verifica inainte starea piesei primite.

Daca apar probleme tehnice la motor poti apela la serviciile mecanicilor nostri colaboratori, care pot intervin rapid la punctul de lucru al echipamentului. Prin intermediul lor iti poti monta si pompa, pentru a te asigura ca functioneaza optim pe tot parcursul exploatarii. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Pompa are urmatorul cod: R9CTMUFK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura