Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 235
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 235 este alternativa care prezinta aceleasi caracterisitici precum modelul original, dar care este comercilizata la un pret mult mai bun.

Ea se fabrica in Europa din materiale durabile ce rezista la multiple solicitari si asigura eficienta necesara pentru o functionare optima in orice conditii. De aceea este solicitata in numar mare si ne determina sa o mentinem pe stoc in permanenta.

Pentru a comanda si a afla detalii suplimentare despre piesa suna la unul din numerele afisate si intra in contact cu consilierii nostri. Acestia se vor asigura ca primesti consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei piese necesare.

Pompa este cea mai buna alternativa disponibila insa pentru orice situatii neprevazute primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale iar noi trimitem coletul prin intermediul serviciilor de curierat. Integritatea piesei o poti verifica in prezenta curierului pentru a te asigura ca platesti un produs in stare perfecta.
Datorita stocului disponibil poti opta si pentru ridicarea personala direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Daca vrei sa ai ajutor la montajul pompei contacteaza-ne si ti se va face legatura cu mecanicii nostri. Interventia lor poate fi solicitata pentru orice probleme tehnice aparute la utilaj, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: 5YKZGN6P-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura