Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 260
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 260 este o piesa a carei echivalenta cu originalul iti aduce numai beneficii. Printre cele mai importante enumeram rezistenta la multiple solicitari, eficienta sporita, functionare optima in orice conditii dar si un pret foarte avantajos.

Modelul este conceput in Europa si se comercializeaza la nivel national din stoc propriu. De aceea stocul este permanent disponibil si iti permite chiar si ridicarea personala din depozitul aflat in Bucuresti.

Certificatul de garantie ce il insoteste este valabil 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Pentru livrari apelam la serviciile de curierat care pot ajunge in localitatea dorita a doua zi lucratoare. Plata acceptata este in sistem ramburs, aceasta fiind achitata dupa verificarea atenta a coletului in prezenta curierului.

Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare despre aceasta pompa. In plus, te pun in contact cu mecanicii nostri pentru a programa montajul sau orice alta reparatie necesara, direct la punctul tau de lucru. Suna si afla mai multe detalii!

pecificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod pompa: C6FM5N0A-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura