Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L25F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo L25B L25F
Cod produs
BHWOQRVN-RB
Out Of stock
Descriere
Poate ai observat ca in ultima vreme utilajul tau pare sa consume mai mult carburant, desi conditiile de exploatare au ramas aceleasi. Sau poate ai descoperit ca lasa in urma pete de combustibil, semn ca exista scurgeri in cadrul sistemului de alimentare!
Noi avem solutia care poate pune capat acestor probleme - o pompa de alimentare Volvo L25F noua, livrata direct din depozitul nostru! Cunoastem caracteristicile acestei componente, si iti promitem ca va avea o perioada lunga de exploatare, la fel ca si cea originala.

Feedback-ul oferit de clientii nostri este aproape in intregime pozitiv, iar asta a contribuit decisiv la ascensiunea brandului ACN Piese Utilaje. Te invitam sa descoperi si tu avantajele care au stat la baza succesului nostru - piese calitative, livrate ultra-rapid, si insotite de certificat de garantie! Asul nostru din maneca este serviciul de consultanta tehnica gratuita, care iti permite sa beneficiezi de experienta unei echipe de specialisti cu vaste cunostinte in domeniul utilajelor!

Motorul utilajului tau si-a pierdut partenerul de incredere! Ofera-i chiar azi o pompa de alimentare Volvo L25F noua!
Probabil stii deja ca pompa de alimentare se ocupa cu dozarea precisa a cantitatii de carburant furnizata motorului! Insa eu iti voi spune cu ce difera aceasta pompa de restul celor disponibile pe piata! Ea vine insotita de garnitura care se monteaza intre blocul motor si pompa, si este prevazuta cu un mecanism manual de amorsare.
Inovatia este prezenta chiar si in lucrurile mici - oringul furnizat difera drastic de oringurile clasice, fiind fabricat dintr-un cauciuc maleabil. Asta ii permite sa se muleze perfect pe conturul pompei; el nu va deveni rigid, chiar daca montajul are loc in decursul anotimpului rece.

Nu are rival, am cautat in lung si-n lat! Pompa de alimentare Volvo L25F este solutia perfecta pentru problemele sistemului de alimentare cu combustibil!
Vrem ca utilajele tale sa fie in cea mai buna forma! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, iar noi te putem ajuta cu identificarea pieselor compatibile cu utilajul tau, si-ti putem da cele mai utile indicatii legate de mentenanta si montaj! Solutiile pe care ti le oferim vor fi mereu adaptate nevoilor tale, asa ca ia legatura cu noi pentru orice problema cu care te confrunti!

Piesa comandata va fi insotita de certificatul sau de garantie. Te vei bucura sa afli ca aceasta  pompa de alimentare Volvo L25F este in garantie timp de 12 luni din momentul achizitiei. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, insa noi am intalnit astfel de situatii foarte rar.

Partenerii nostri pe partea de servicii de curierat fac o treaba minunata, iar majoritatea comenzilor ajung la clienti in 24 de ore! In momentul livrarii vei putea verifica continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact produsul comandat. Iar daca te afli in Bucuresti, poti ridica personal pompa de alimentare incarcator frontal Volvo L25F direct de la sediul nostru!

Beneficiind de sfaturile specialistilor nostri, montajul pompei de alimentare va fi efectuat in conditii perfecte. Tot ei iti vor spune care sunt procedurile de mentenanta periodica care vor maximiza perioada de exploatare a noii piese! Avem parteneriate cu ateliere de service din intreaga tara, deci daca ai nevoie, ne poti cere sa-ti facem o programare la unul din zona ta. Iar pentru situatii speciale, avem un echipaj mobil care iti poate oferi asistenta tehnica oriunde s-ar afla utilajul tau!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;
Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura