Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agrotron 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agrotron 160
Out Of stock
Descriere
Puterea sporita a motorului it poate fi redata daca schimbi piesele uzate cu unele noi si de calitate. De aceea pompa de alimentare Deutz Fahr Agrotron 160 este o piesa de care nu te poti lipsi daca doresti sa revi la un randament ridicat.

Aceasta este avantajoasa atat ca pretul competitiv la care este disponibila cat si ca eficienta din timpul lucrului. Fabricarea ei are loc in Europa, producatorul fiind atent la materialele ce o poate face la fel de rezistenta ca originalul pe care il inlocuieste.

Achizitionarea ei se realizeaza impreuna cu un certificat de garantie care sa iti asigure schimbarea modelului in cazul unei situatii nefavorabile. Acesta va fi valabil 1 an de zile.

Ridicarea se realizeaza din depozitul nostru aflat in Bucuresti unde mentinem un stoc permanent disponibil. De aici o livram spre orice localitate din tara pentru a doua zi lucratoare. Piesa o vei putea verifica in prezenta curierului pentru a-i achita rambursul acestuia doar daca se afla in stare perfecta.

Cu experienta si cunostintele consilieriilor nostri poti fi sigur ca alegi piesele potrivite utilajului tau. De aceea iti sugeram sa ne contactezi pentru orice detalii cat si pentru a-ti face legatura cu mecanicii nostri. Astfel iti poti programa montajul piesei dar si alte reparatii necesare care iti vor aduce echipamentul in stare perfecta de functionare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: 3NKURYAD-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura