Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B B100BLR
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatoarele New Holland B100B si B100BLR este o piesa originala Carraro, care se livreaza din stoc ca reper individual sau ca parte din urmatorul kit complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

In oferta noastra gasesti atat pivotul cat si kitul complet de pivoti, la preturi promotionale.
Pivotul cu montare in partea inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Specificatii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Produsul beneficiaza de o garantie valabila 1 an de zile, de la data achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Daca doresti asistenta la montarea pieselor care te intereseaza, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea utilajului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii despre acest serviciu!

Pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul de rulare al acestora trebuie sa fie optim.

Daca pivotii buldoexcavatorului sunt uzati, suna-ne acum pentru o oferta cat mai buna! Oricare ar fi nevoile tale, impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru utilajul tau!

Produsul ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica coletul direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: AWLX2YDS-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura