Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax cutie de viteze pentru buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B
Cod produs
XPZDMRQE-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de componente fiabile si zdravene pentru a putea infrunta provocarile dificile. Cu atat mai mult cand acestea vizeaza transmisia. Iti recomandam acest ax cutie viteze New Holland B100B de inalta calitate, daca a venit momentul unei schimbari. Piesa aceasta duce mult si bine si iti asigura o functionare remarcabila. Fiind fabricata de Carraro la cele mai inalte standarde, iti va aduce beneficii multiple, contribuind din plin la desfasurarea impecabila a transmisiei.

Fa alegeri inteligente, care te propulseaza pe calea succesului! Cand ii asiguri utilajului tau resurse puternice, performantele sale cresc. Este important sa folosesti piese de cea mai buna calitate, daca nu vrei sa-ti pierzi timpul si banii cu reparatii frecvente. Apeleaza cu incredere la noi cand utilajul tau are nevoie de imbunatatiri! Ai la dispozitie o intreaga gama de componente de top cu ajutorul carora sa-ti revigorezi utilajul. Mai mult, beneficiezi si de suport tehnic personalizat - suna-ne!

Ax cutie viteze New Holland B100B - faci o super alegere!

Componentele transmisiei sunt esentiale pentru functionarea utilajului tau in parametri optimi. Cum altfel, daca acestea sunt responsabile cu punerea in miscare a acestuia? Axul acesta nu face exceptie! El are misiunea de a transmite si de a controla miscarea de rotatie din cutia de viteze, fiind un element de baza in acest sistem. Fii cu ochii pe el, mai cu seama pe pinioanele sale, care pot avea de suferit in urma sarcinilor dificile ori a lipsei lubrifierii.

Cand solutia nu se lasa descoperita, iti venim in ajutor!

Stim ca nu-i intotdeauna suficient sa ai acces la o gama vasta de piese de schimb, daca nu stii pe care si cum s-o alegi. Uneori este o chestiune de detalii, alteori de inspiratie. Pentru momentele in care te afli in impas am creat un serviciu de consultanta tehnica, pe care il vei gasi extrem de util. Primesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a adopta cele mai eficiente solutii de remediere. Orice problema tehnica ai intampina, ii venim de hac. Nu-ti fa griji, nu vei plati nimic pentru sfaturile si informatiile primite. Consultanta este gratuita, contacteaza-ne fara sfiala!

Livrare

Intelegem foarte bine urgenta ta si nu-ti vom irosi pretiosul timp. Iti expediem acest ax cutie de viteze pentru buldoexcavator New Holland B100B imediat ce plasezi comanda online sau telefonic! Curierii cu care colaboram se misca super rapid. Si mai ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Montaj

De calitatea montajului atarna performantele ulterioare ale piesei. Asadar, ai grija pe cine lasi sa-si bage nasul in maruntaiele utilajului tau. Nu de alta, dar sunt multi priceputi in a produce daune. Decat sa risti, adreseaza-te unui specialist, e mult mai sigur asa. Daca ai nevoie de unul, da-ne de veste si ti-l trimitem noi!

Specificatii tehnice
Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura