Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina agricola Case 620

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 620
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru combina Case 620 este o piesa originala, care reprezinta cea mai buna optiune atunci cand situatia impune inlocuirea pivotilor defecti ai utilajului.

Raportul excelent pret/ calitate si certificatul de garantie cu valabilitatea de 1 an de zile, de la data achizitiei, sunt doar doua dintre avantajele pivotului.
Livram componenta in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Pentru o functionare corecta a combinei si pentru o perioada de exploatare cat mai lunga, va recomandam sa schimbati si bucsa sferica odata cu pivotul. Ambele repere se afla in stoc si pot fi in posesia dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Pentru a va bucura de o reparatie care dureaza, nu doar piesele alese sunt importante, ci si manopera. In acest sens, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, pentru ca procesul de productie sa poata fi reluat fara intarziere. Pentru detalii, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Consilierii firmei va pot oferi asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care va intereseaza, cu utilajul.
Nevoile dumneavoastra sunt prioritatea noastra. Va aflati la un click distanta de o oferta personalizata care sa raspunda tuturor cerintelor pe care aveti in acest moment!

Produsul ajunge in toate zonele Romaniei, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal pivotul, va asteptam in Bucuresti, la sediul firmei.

Codul produsului este: QNMR867C-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura