Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina John Deere 7400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7400
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru tehnic este extrem de bine intretinut, gazduieste piese de cea mai inalta calitate si sustine tehnic muncitori din agricultura si constructii din toate zonele tarii. Probabil iti doresti sa faci cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Asadar, fa cunostinta cu acest pivot combina John Deere 7400 - o piesa extrem de uzuala, cu multiple aplicatii, cu recomandari foarte interesante si vanzari consistente.

Depozitul nostru cuprinde piese de ultima generatie si sustine tehnic un numar considerabil de muncitori!

Acest pivot pentru combina John Deere 7400 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante laboratoare din lume, marca Original Carraro, alaturi de ingineri talentati si foarte responsabili. Produs dintr-un aliaj metalic extrem de durabil, tratat termic, promite sa reziste si celor mai neplacute socuri mecanice si tensiunilor, fara a se rupe intr-o zi obisnuita de munca.

Nu uita ca toti clientii nostri beneficiaza de serviciul gratuit de consultanta!
• Daca vrei un sfat pentru a gasi piesa compatibila utilajului tau
• Daca iti doresti sa contribui la sanatatea pieselor de schimb
• Daca vrei o recomandare a unui atelier de specialitate
• Daca utilajul tau trece printr-un impas si a ramas imobilizat pe teren
Noi suntem obisnuiti cu toate aceste probleme si suntem pregatiti oricand sa iti livram cele mai bune idei. Putem sa iti trimitem o echipa de profesionisti, atunci cand situatia o impune, pentru a pune utilajul tau in miscare. Colaboram cu mecanici din toate zonele tarii, asa ca te putem ajuta indiferent unde te afli in acel moment.

Acest pivot combina John Deere 7400 este pe lista pieselor de incredere - detine un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni.
Fii convins ca exista o multime de metode prin care poti contribui si tu la prelungirea perioadei de functionare a pieselor de schimb. Trebuie doar sa respecti cateva sfaturi pe care ti le pot oferi agentii nostri, in functie de modelul pe care il detii.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot combina John Deere 7400 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, printr-un simplu apel telefonic, sau inregistreaza cererea ta direct in site-ul firmei. Vei primi produsul tau, in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi adresa ta, cu plata la livrare.
Daca iti doresti sa ne vizitezi, ridica produsele tale direct din sediul nostru!

Monteaza piesele de schimb exclusiv intr-un service de specialitate si nu expune utilajul tau unui mediu nepotrivit. Pretuieste investitia ta iar acum nu sari peste aceasta etapa esentiala in sanatatea noilor tale achizitii. Probabil ai aflat ca si cel mai mic detaliu care a fost omis la implementarea piesei de schimb pe utilaj ar putea-o compromite in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: ONC4IB71-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura