Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina John Deere 7400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7400
Cod produs
E3UDINFM-O-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment de calitate? Alege acest rulment grup conic John Deere 7400 din oferta noastra si vei fi multumit! Acest rulment este o piesa care nu ar trebui sa lipseasca din combina ta. Vei fi sigur ca nu vei intampina niciun fel de problema pe parcursul folosirii ei. Este o piesa fabricata in Japonia, din cele mai rezistente materiale! Alege o piesa de top, 100% originala Carraro! O poti avea in cel mai scurt timp posibil, cu conditia sa o comanzi chiar astazi!

Rulmentii trebuie montati in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Recomandam sa schimbi, odata cu rulmentii, si simeringul ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Afla mai multe informatii despre acest element contactandu-ne. Un consultant tehnic te va prelua pentru a-ti lamuri orice dilema. Daca este cazul, te indruma in directia cea mai avantajoasa.

Rulment grup conic John Deere 7400 - pretul perfect, calitatea perfecta!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Exista o posibilitate foarte mica ca piesa sa nu functioneze la capacitate maxima, daca ai montat-o corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet alaturi de acest rulment grup conic pentru combina John Deere 7400 comandat, valabil 6 luni de zile.

Livram acest rulment grup conic John Deere 7400 oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Iti recomandam ca, inainte de a plati, sa verifici bine piesele, pentru a te asigura ca totul este in ordine si a evita nemultumiri pe viitor. Daca iti este mai la indemana, te asteptam si la sediul nostru, de unde poti ridica piesele.

Colaborarea noastra cu profesionisti in majoritatea zonelor tarii face perfect posibil un montaj exemplar, in cel mai scurt timp, asupra utilajului tau. Alege serviciile noastre si nu iti va parea rau niciun moment! Iti venim in intampinare cu o presa mecanica, necesara pentru a evita deformarea rulmentilor. Avem grija de piesele tale, si cu noi poti fi sigur ca vor functiona intr-un mod ireprosabil! Orice problema ai intampina la utilaj, suna-ne si o rezolvam rapid.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura