Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru combina John Deere 7400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7400
Cod produs
ZOXMNESF-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac John Deere 7400 - componenta creata si testata pentru a oferi cel mai bun randament. Atunci cand alegi sa repari utilajul folosindu-te de piese originale, ii extinzi durata de exploatare. Practic, utilajul devine ca nou, functionand la fel ca atunci cand a fost scos din fabrica. Mai sunt multe de spus despre aceasta componenta. In primul rand are un producator de renume, Carraro. Cu alte cuvinte, esti sigur ca toate standardele de calitate au fost respectate si s-a acordat atentie si celor mai mici detalii.

Pentru ca ai grija cu adevarat de echipamentul tau, mergi pe mana expertilor. Iar expertii te sfatuiesc sa inlocuiesti rulmentii simultan. Montarea lor in pereche va asigura pinionului de atac o miscare de rotatie corecta. Ce inseamna corecta? Fara excentricitate fata de axa. Iar despre simeringul de la punte, acesta trebuie sa dispara urgent. Inlocuieste-l cu unul nou care sa etanseze puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Iti putem oferi servicii de montaj profesioniste!

Rulment pinion atac John Deere 7400 - ofera-l cu drag combinei tale!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment pinion atac pentru combina John Deere 7400 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac John Deere 7400 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura