Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru combina John Deere 7200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7200
Cod produs
FYWG98M3-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac John Deere 7200 - Carraro il realizeaza in Japonia! Ofertam aceasta componenta originala avantajos, iti poti permite o piesa exceptionala care sa creasca performanta echipamentului tau. O ai gata de uz in 24 de ore de la comanda sau chiar mai curand de-atat. Fiind o piesa originala, rulmentul garanteaza functionarea optima a utilajului pe care se monteaza si ii creste durata de exploatare. Il readuce in aceeasi forma cu care a iesit din fabrica.

Ca o piesa sa fie realmente utilizabila la maxim, ai nevoie sa te concentrezi pe partea de montaj. De exemplu, acestia sunt niste rulmenti care trebuie montati in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi asigurata fara excentricitate fata de axa. Printre alte griji pe care le ai, ar trebui sa se numere si inlocuirea simeringului. Este bine sa il inlocuiesti odata cu rulmentii ca puntea din spate sa fie etansata corect la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac John Deere 7200 - prezent in depozitul nostru!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru combina John Deere 7200 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac John Deere 7200 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura