Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina John Deere 7500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7500
Cod produs
4E1LCTMA-O-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment de calitate la un pret foarte bun? Alege acest rulment grup conic John Deere 7500 din oferta noastra! Acest rulment grup conic a fost conceput pentru proprietarii de utilaje care isi doresc performanta si eficienta maxima. Este o piesa originala Carraro, fabricata in Japonia, inegalabila din punct de vedere al calitatii. Daca vrei sa comanzi, trimite-ne un e-mail, completeaza formularul disponibil pe site sau suna-ne. Nu mai sta pe ganduri, esti la doar un click sau apel distanta de aceasta piesa excelenta!

Rulmentii se monteaza in pereche, cu scopul de a fi asigurata o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa pinionului de atac. Recomandam montarea simultana a rulmentilor, impreuna cu simeringul. Acesta etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Iti oferim mai multe detalii la telefon, complet gratuit. Nu ezita sa ne contactezi, caci astfel vei beneficia de cele mai avantajoase oferte! Indrumarea necesara pentru o alegere optima nu-ti va lipsi!

Rulment grup conic John Deere 7500 - pretul este imbatabil!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet cu acest rulment grup conic pentru combina John Deere 7500 comandat. Ea este valabila 6 luni de zile.

Primesti piesele acasa, oriunde pe teritoriul tarii te-ai afla. Modalitatea de plata acceptata de catre noi este cea ramburs, insa inainte sa platesti ai avantajul de a putea verifica starea piesei in urma transportului, astfel incat sa fii perfect convins ca nu exista nimic neprevazut. Pentru a ridica direct coletul cu acest rulment grup conic John Deere 7500 comandat, vino la sediul nostru, unde noi te vom astepta!

De aceea este deosebit de important sa intrebuintezi o presa mecanica in montajul lor. Alege serviciile noastre si ai parte de ajutorul necesar in cel mai scurt timp, direct la punctul tau de activitate. Profesionistii nostri lucreaza ireprosabil, iar tu vei fi perfect multumit o perioada indelungata de timp. Suntem aici pentru a oferi numai servicii de calitate clientilor nostri, asa ca bazeaza-te pe noi, si nu numai in privinta montajului, ci si a altor interventii necesare la utilajul tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura