Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina John Deere 7500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7500
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina celei mai bune piese de transmisie, acest pivot combina John Deere 7500 - o piesa clasica, cu multiple aplicatii, ce primeste cereri din partea muncitorilor din toate zonele din tara!
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri, ne bucuram sa iti dam toate detaliile pentru a fi sigur ca piesa este compatibila cu modelul tau!

Depozitul nostru este utilat cu cele mai moderne piese de schimb!
Acest pivot pentru combina John Deere 7500 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume si a ajuns sa fie foarte recomandat pentru rezistenta sa extrema.
Poate rezista socurilor mecanice si tensiunilor si promite sa aiba sanse de ruptura aproape de zero intr-o zi obisnuita de munca.

Primesti informatii pretioase prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Pentru situatiile in care ai nevoie de informatii, pentru atunci cand vrei sa montezi o piesa si nu stii unde sa te duci, pentru atunci cand ai vrea sa iti cunosti mai bine utilajul, echipa noastra a introdus serviciul gratuit de consultanta tehnica si se adreseaza tuturor clientilor!

Lista cu situatii si probleme poate continua la nesfarsit! Important este sa tii cont de faptul ca agentii nostri sunt oricand disponibili sa te ajute!

Un pivot combina John Deere 7500 primeste o garantie extinsa pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, ce iti va fi incredintata la livrarea coletului, alaturi de factura.
Exista o multime de variante prin care poti ajuta piesele tale sa traiasca mai mult! Trebuie doar sa te informezi putin cu privire la specificul utilajului tau si sa respecti cateva sfaturi din partea agentilor nostri!

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot combina John Deere 7500 si te-ai convins, impreuna cu agentii, ca piesa este compatibila modelului tau, plaseaza comanda ta telefonic sau on-line, direct pe site-ul firmei. Nu-ti face griji pentru livrare, vom avea grija ca produsul sa ajunga la tine cat mai curand, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Ne poti vizita chiar si tu la sediul nostru de pe langa Bucuresti, pentru a prelua personal produsele achizitionate!

Montajul este urmatoarea etapa extrem de importanta in implementarea pieselor si in sanatatea lor pe termen lung. Este esential sa expui utilajul tau unui mediu adecvat si sa apelezi la serviciile unui profesionist cu experinta. Tine cont de faptul ca orice mic detaliu care a fost omis in montaj ar putea compromite piesa de schimb definitiv, iar investitia ta se va pierde!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: DV7LSZOB-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura