Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina John Deere 7300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7300
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unor piese de transmisie de calitate si vrei sa aduci imbunatatiri utilajului tau, iti spunem bine ai venit! Fa cunostinta cu acest pivot combina John Deere 7300 si vei vedea cum am ajuns sa recomandam o piesa atat de uzuala, ce se bucura de vanzari foarte consistente si livrari din depozitul nostru catre toate zonele din tara.

Avem piese de top, moderne si produse cu multa responsabilitate!
Ei bine, acest pivot pentru combina John Deere 7300 este fabricat intr-unul dintre cele mai evoluate laboratoare tehnice din lume, alaturi de ingineri cunoscuti si foarte atenti la detalii. Produs dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic ce a primit tratamente termice, pivotul rezista socurilor si tensiunilor si are sanse aproape de zero sa se rupa intr-o zi obisnuita de lucru.

Clientii nostri beneficiaza de servicii complete si consultanta gratuita!
Nu uita ca echipa noastra are un mod extrem de special si eficient de comunicare cu clientii, oferindu-le acestora si cele mai fine detalii despre piesele de schimb.
Atat de conectati nevoilor voastre si atat de determinati sa sustinem agricultura si constructiile pe teritoriul nostru, am introdus un serviciu gratuit de consultanta tehnica.
Toti clientii nostri beneficiaza de ajutor, ne pot suna oricand pentru sfaturi, recomandari si directii potrivite!

Un pivot combina John Deere 7300 detine o garantie extinsa pe o perioada de 6 luni si acopera defectiunile din fabrica. Il poti comanda cu incredere, este o piesa ce nu-ti va da batai de cap!

Daca vrei sa achizitionezi un pivot combina John Deere 7300 plaseaza o comanda catre agentii nostri de vanzari sau inregistreaza cererea ta in site-ul nostru! Fii fara grija, stim ca ai nevoie de imbunatatirea utilajului tau cat mai curand, asa ca vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare.
Celor ce isi doresc sa viziteze universul nostru tehnic, le spunem bun venit direct la sediul nostru, o placuta ocazie de a ne cunoaste si a impartasi informatii tehnice.

Urmatorul pas ar fi sa montezi piesa de schimb intr-un atelier de specialitate, fara sa improvizezi si fara sa-ti expui utilajul unui neprofesionist. Nu sari peste aceasta etapa daca vrei sa ai parte de o piesa functionala cat mai mult timp! Orice detaliu de implementare a pieselor de schimb, care a fost omis, poate distruge noua ta achizitie.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: MEP6JBF1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura