Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala combina John Deere 7300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7300
Cod produs
ECVH20IS-AT
Out Of stock
Descriere
Cat o fi de mare combina, tot ii vine de hac ceva si te trezesti ca nu vrea cu niciun chip sa se urneasca. Poate s-a deformat dantura coroanei reductor, ori a patruns ceva intre aceasta si pinioane si nu se simte bine. Mai mult ca sigur trebuie sa o inlocuiesti, si ar fi bine sa alegi una de cea mai buna calitate. Aceasta coroana transmisie finala John Deere 7300 rezista mult si bine, incat nu vei fi nevoit prea curand sa intreprinzi aceeasi cautare. Este o piesa originala Carraro, nu te va dezamagi.

Iti oferim mai mult decat piese de schimb pentru utilajele tale. Stim ca n-ai timp de pierdut, iar atunci cand te confrunti cu o problema tehnica, tot ce-ti doresti e sa se termine cat mai repede. De aceea vrem sa-ti fim aproape si sa te ajutam noi sa-i dai de cap. Avem specialisti pe care-i poti consulta, ei iti vor spune ce piese trebuie sa inlocuiesti si cum sa faci sa iti intretii utilajele in cei mai buni parametri. Rezolvi simplu si rapid, fara batai de cap - suna-ne!

Coroana transmisie finala John Deere 7300 - o alegere inspirata!
In miezul utilajului tau, transmisia finala este cea care il insufleteste si trebuie sa fii atent ce piese de schimb folosesti, daca vrei randament maxim. Pentru ca o coroana reductor John Deere 7300 are un rol esential in angrenajul transmisiei finale, ea fiind componenta care ajuta la sporirea cuplului. Impactul sau asupra sistemului este imens, de aceea e bine sa alegi o piesa de calitate superioara, nu orice ciuruc. Ca sa reziste timp indelungat si sa aiba precizia danturii in parametri maximi. Nu-ti doresti o coroana careia sa i se deformeze dantura dupa scurt timp de la montaj. Alege intelept!

Intrebarile tale isi gasesc raspuns la noi prin serviciul de consultanta gratuita!
Oricat de priceput ai fi in ale utilajelor, se intampla sa ai nevoie de indrumari sau clarificari pe care cei specializati in acest domeniu ti le pot oferi cu usurinta. Suna-ne si stai de vorba cu expertii nostri, te invata ei ce nu stii si-ti dau sfaturi utile pentru intretinerea utilajelor tale. Iar daca ai nevoie si de o echipa mobila care sa-ti repare utilajul, se rezolva. Oriunde te-ai afla, avem colaboratori de incredere pe care ti-i putem trimite.

Stim cat de importanta este siguranta, de aceea pentru aceasta coroana transmisie finala pentru combina John Deere 7300 iti oferim 6 luni garantie pentru defectele de fabricatie.

Nu-ti fa probleme, aceasta coroana transmisie finala John Deere 7300 ajunge la tine in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape si iti face placere, poti veni direct la sediul nostru, langa Bucuresti.

Fiecare piesa are particularitatile ei si chiar de multi cred ca se pricep, nu-ti recomandam sa lasi aceasta treaba pe mana oricui. Alege persoane calificate, pentru ca un montaj necorespunzator poate dauna intregului ansamblu. Cand inlocuiesti coroana reductor, trebuie sa refaci lubrifierea, dar si etanseitatea cu simeringuri si oringuri noi. Iar daca vechea piesa a avut dantura deformata, mai bine inlocuiesti si pinioanele, ca sa nu ai ulterior probleme. Daca n-ai la cine apela, iti trimitem noi o echipa specializata.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura