Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru combina John Deere 7300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7300
Cod produs
GWPIC3UA-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa achizitionezi un produs pe care expertii in domeniu il recomanda, indreapta-ti atentia catre acest simering butuc combina John Deere 7300 din imagini! Este, cu siguranta, piesa de care utilajul tau are nevoie pentru a duce munca dificila la bun sfarsit in fiecare zi! Acest simering butuc a fost fabricat din cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Aduce protectie grupului reductor, pe care il izoleaza! Alege un produs original Carraro si beneficiezi de calitate adevarata!

Esti in plina actiune si utilajul tau ti-a pregatit o surpriza neplacuta? Esti responsabil sa gasesti rapid o solutie de remediu! Alege, mai degraba, sa cumperi piese de schimb de calitate, decat sa pierzi energie si timp reparand mereu aceleasi defectiuni! Asadar, nu amana achizitia de piese necesare! Principala ta grija este sa-ti alegi locul de incredere de unde sa ti le procuri, noi suntem acel loc! Iar piesele de calitate le si combinam cu servicii spectaculoase care isi vor demostra utilitate de cum le vei incerca!

Simering butuc combina John Deere 7300 - fabricat din cele mai bune materiale!

Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Sentimentul de confort si siguranta pe care il dobandesti atunci cand stii ca achizitionezi un produs certificat este incredibil. Se schimba coordonatele intru totul. Ca tu sa beneficiezi de siguranta achizitiei unui simering butuc pentru combina John Deere 7300 original, articolul va ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc combina John Deere 7300 este alegerea ta pentru utilajul de care dispui? Ai analizat variantele si ai ajuns deja la concluzia ca este cea mai potrivita piesa? Vestile bune nu se opresc aici. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura