Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru combina John Deere 7700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7700
Cod produs
IXT9P6DV-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Ai aflat? In depozitul nostru si-a facut loc si acest minunat simering butuc combina John Deere 7700 pe care il poti studia in imagini! Iata un produs spectaculos, unul dintre cele mai bune accesorii din gama sa! Simeringul butuc a fost realizat din materiale de calitate si rezistente, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin. Impuritatile nu vor avea acces in interiorul angrenajului! Fa o reparatie completa si sigura! Produsul original Carraro este livrat in 24 de ore si poate fi comandat direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate!

Utilajul este partenerul tau in munca, fie ca tu esti cel care il foloseste efectiv, fie ca il inchiriezi. Afacerea ta are de suferit cand ceva la el se strica. Cel mai bine este sa-ti gasesti partenerii care sa se ocupe de mentenanta lui. La noi ai o echipa intreaga care iti poate procura piesele de schimb de care ai nevoie, te poate asista sa comanzi. Vei primi si tone de sfaturi si informatii utile! Dar te ajutam si practic! Avem servicii de mentenanta si un service mobil! Vino la noi pentru o solutie completa care sa intretina utilajele tale!

Simering butuc combina John Deere 7700 - pentru o reparatie sigura si completa!

Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Un produs certificat iti ofera siguranta si confort. Este perfect atunci cand esti sigur de achizitia facuta. Asa se intampla si atunci cand cumperi un simering butuc pentru combina John Deere 7700 original, caci articolul ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc combina John Deere 7700 va ajunge la tine in perfecta stare, rapid si sigur. Iti oferim o livrare corecta si ne straduim ca tu sa primesti produsul in cel mai scurt timp posibil. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura