Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru combina John Deere 7300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7300
Cod produs
KNDJLHF6-AL
Out Of stock
Descriere
Fiecare alegerea are o consecinta. Tocmai de aceea, atunci cand alegi acest ansamblu transmisie finala John Deere 7300 care este un produs Carraro, alegi in mod indirect calitatea. Iar acest lucru conduce catre performanta! Uita de toate defectiunile ce ar putea aparea si bucura-te de o piesa de schimb ce asigura rezistenta pe termen lung si o fiabilitate de exceptie. Toate la un pret avantajos intotdeauna pentru tine!

Nu trebuie sa mai fi cu ochii in 4! De asta ne ocupam noi in locul tau, inca de la inceput! Pe ACN Piese Utilaje avem grija ca tu sa ai o gama larga de produse de calitate, dar si de sfaturile de care ai nevoie. Simplu si rapid, la doar un apel distanta, in mod gratuit. Colegii nostri sunt profesionisti cu experienta care iti vor oferi toate sfaturile de care nevoie!

Ansamblu transmisie finala John Deere 7300 - fiecare detaliu conduce catre performanta!
Cum definim performanta? Prin lucruri corecte, realizate intocmai si la timp, fara batai de cap! Iar acest lucru nu este posibil decat atunci cand fiecare element functioneaza in parametrii optimi. Astfel, trebuie sa stii ca fara acest ansamblu transmisie finala care amplifica cuplul transmis de planetara rotii, utilajul tau nu ar putea functiona! Mai mult decat atat, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

Ne place sa ne mandrim, dar nu oricum! Apreciem succesul prin momente de bucurie si de liniste. Iar acest lucru nu poate fi masurat decat prin profesionalism. Tocmai de aceea ne asiguram ca iti aducem aproape cele mai bune piese de schimb, dar si cele mai bune sfaturi in materie. Consultanta este mereu gratuita!

Ai auzit corect! Dublam fericirea! Trimitem impreuna cu acest ansamblu transmisie finala pentru combina John Deere 7300 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie. Stai fara nici o grija!

1,2,3! E timpul sa deschizi usa! Daca au trecut deja 24 de ore, cu siguranta acest ansamblu transmisie finala John Deere 7300 a ajuns la tine. Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Iti reamintim ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul tau de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Mai mult, este necesara adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat! Cu toate acestea, nu iti face griji! Daca ai nevoie de sfaturi suplimentare pentru montaj ne poti apela oricand! Consultanta este gratuita!

Specificatii tehnice

8 prezoane
Trimite mesaj
Din Gura in Gura