Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala tractor John Deere 5205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5205
Cod produs
HN57YA3M-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, inseamna ca iti face probleme transmisia finala si trebuie sa inlocuiesti coroana reductor, de vrei sa mearga totul ca inainte. Alege coroana transmisie finala John Deere 5205 de la Carraro, ca sa nu mai ajungi prea curand in situatia in care esti acum. Ai nevoie de o piesa cu adevarat rezistenta, iat-o. Face fata cu brio solicitarilor intense din agricultura, iar tu iti vei putea folosi tractorul la parametri maximi.

Cand ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele tale, nu-i nevoie sa-ti prinzi urechile. Apeleaza la noi si ai ajutor specializat in indentificarea pieselor potrivite, dar si sfaturi legate de montaj si de mentenanta, ca sa iti poti relua cat mai curand activitatea. Suna-ne si se rezolva!

Coroana transmisie finala John Deere 5205
Rolul pe care il indeplineste aceasta coroana reductor John Deere 5205 este esential in ansamblul transmisiei finale. N-o fi ea mare piesa, dar este cea care ajuta la sporirea cuplului de forte, asadar iti recomandam sa-i acorzi atentia cuvenita, daca vrei sa obtii randament maxim de la utilajul tau. De calitatea si rezistenta ei depinde eficienta angrenajului transmisiei finale.

Ai nelamuriri? Trebuie doar sa ne suni!
Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita, pentru ca punem pe primul plan satisfactia clientilor nostri. Avem o echipa de profesionisti pregatiti sa raspunda intrebarilor tale si sa te indrume in alegerea pieselor, ba chiar si in legatura cu montajul si cu intretinerea utilajelor, pentru ca vrem sa-ti facem viata mai usoara. Contacteaza-ne si pune-ne la incercare!

Grijile n-au ce cauta aici, aceasta coroana transmisie finala pentru tractor John Deere 5205 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Sunt foarte rare astfel de cazuri, insa, pentru siguranta, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Ne miscam foarte rapid, la fel si curierii cu care colaboram, pentru ca vrem ca aceasta coroana transmisie finala John Deere 5205 sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Oriunde pe teritoriul tarii, ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Suna sau cere o oferta online. iar daca ti-e la indemana, ne poti vizita direct, la sediu, langa capitala.

Cand inlocuiesti coroana reductor, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte. Vezi cum stai cu lubrifierea, dar si cu etansarea. Eventual, refa etanseitatea cu niste simeringuri si oringuri noi. Daca ai avut de-a face cu dantura deformata la vechea coroana, ideal ar fi sa inlocuiesti si pinioanele, pentru a obtine rezultate optime de la angrenajul transmisiei finale. Nu pare cine stie ce, dar totusi, montajul ar fi indicat sa fie efectuat de persoane specializate, daca iti doresti ca tractorul tau sa functioneze impecabil.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura