Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Fermec 6193283M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 6193283M1
Out Of stock
Descriere
Pentru acest pivot Fermec 6193283M1 ti-am pregatit o oferta de nerefuzat! Este un produs original, care se regaseste acum in oferta noastra, datorita caracteristicilor lui tehnice! Pretul foarte avantajos si posibilitatea montarii lui de catre una dintre echipele noastre de service mobil reprezinta alte doua avantaje ale achizitionarii acestui pivot Fermec din oferta noastra.

Ca sa prelungesti durata de exploatare, recomandarea noastra este sa schimbi si bucsa sferica odata cu pivotul. Consilierii tehnici ai firmei iti stau alaturi daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care te intereseaza, cu echipamentul.

Plaseaza acum o comanda - acest pivot Fermec 6193283M1 original are o rezistenta crescuta, asigurand, astfel, o durata de viata cat mai lunga a utilajului din dotare.
Pentru a comanda ai doua optiuni:
- Apel telefonic
- Completarea formularului de pe site

Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, oferta de piese de schimb de calitate este insotita de servicii tehnice dedicate. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, nu ezita sa ne contactezi!
La alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra, iti asiguram consultanta tehnica gratuita, astfel incat ce alegi sa se potriveasca utilajului tau!

Piesa originala ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Pivot Fermec 6193283M1 comandat ajunge in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica pivotul nou direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi.

Daca pivotii utilajului tau sunt uzati, nu ezita sa iei legatura cu noi!
Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Dispunem de aparat mobil pentru alezare!
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Cod produs: 9KGN67L1-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura