Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fermec 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 880
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un univers tehnic de unde poti achizitiona cu incredere orice piesa de schimb, precum si acest pivot buldoexcavator Fermec 880.
Daca ai ajuns aici, probabil ca utilajul tau are nevoie de cateva schimbari pe la piesele de transmisie. Acest pivot pentru buldoexcavator Fermec 880 este extrem de utilizat in industria constructiilor, primeste recomandari excelente din partea clientilor si se bucura de vanzari consistente.

Cere agentilor nostri o oferta!
Un astfel de pivot buldoexcavator Fermec 880 este fabricat intr-un atelier tehnic de top, de catre o echipa de profesionisti experimentati si responsabili! Produsul a fost testat o perioada indelungata, nu inainte de a fi fost lucrat cu multa atentie, dintr-un material de inalta calitate, un aliaj metalic testat termic. Desi este o piesa mica, rolul ei este acela de a echilibra perfect utilajul si de a sustine greutatea lui in siguranta.

Consultanta tehnica gratuita pentru toti cei care cumpara de la noi!
Nu uita ca agentii nostri pot fi permanent conectati nevoilor tale!
• Daca ai nevoie de recomandari perfect compatibile cu modelul tau
• Daca vrei sa stii cum se intretine mai bine utilajul tau si care sunt micile lui secrete
• Daca ai nevoie de o indrumare catre un atelier mecanic de specialitate
• Daca utilajul tau are defectiuni grave sau este chiar imobilizat
Fiecare dintre aceste probleme reprezinta o provocare pentru noi si scopul nostru este gasim solutiile cele mai potrivite. Defectiunile tale pot fi reparate in siguranta alaturi de noi, iar acolo unde este necesar, vom trimite catre tine o echipa de profesionisti care sa iti puna utilajul in msicare.

Acest pivot buldoexcavator Fermec 880 detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru acele defectiuni din fabrica de care ne ferim toti. Certificatul se va regasi la livrarea coletului, alaturi de factura.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator Fermec 880 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, cu un simplu apel telefonic sau direct in site-ul firmei. Noi ne mobilizam imediat in prelucrarea cererii tale, iar tu vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Poti veni chiar si personal la sediul nostru!
Daca este mai comod pentru tine sau iti face placere sa ne cunosti, te asteptam la depozit pentru a prelua chiar tu produsele comandate. Cu acest prilej poti vorbi cu un agent de vanzari si ii poti cere mai multe detalii despre noile tale achizitii.

Respecta recomandarile noastre, dar si indicatiile producatorilor, si du-te cu utilajul tau intr-un atelier de specialitate. Este cea mai corecta metoda de montaj si cea mai benefica pentru sanatatea pieselor de schimb!
Un montaj gresit va distruge imediat piesa de schimb!
Daca montajul se va gresi, piesa va fi compromisa 100%. In scurt timp vei fi nevoit sa o schimbi din nou, iar investitia se va dovedi pierduta. Nu sari peste acest pas atat de important, de altfel primul pas pe care il faci in investitia pe termen lung a pieselor noi achizitionate.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: EUGVMIZS-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura