Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica pentru buldoexcavator Fermec 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Fermec 880
Descriere
Gaseste, doar in depozitul nostru, cele mai bune produse pentru utilajul pe care il administrezi! O homocinetica buldoexcavator Fermec 880 te propulseaza in viitor, intr-un univers al calitatii pieselor de schimb. Aceasta piesa fantastica vine din cele mai cunoscute fabrici din Italia, fiind originala Carraro! O homocinetica pentru buldoexcavator Fermec 880 este fabricata din cele mai bune materii prime, testata de nenumarate ori in fabricile de productie, pentru a putea asigura clientilor articole de cea mai buna calitate si cu durata de viata sporita.

Piese de calitate, la fiecare pas!
Aceasta homocinetica buldoexcavator Fermec 880 reprezinta un ax cardanic cu doua articulatii la capete, care face parte din sistemul de transmisie si care leaga cele doua cruci de planetara. Articulatia H permite, asadar, arborelui de transmisie, sa faca transferul de putere de la motor catre roti. Este super eficienta, ofera stabilitate si evita forta de frecare si jocul. Mare atentie atunci cand trebuie sa alegi homocinetica! Este important ca aceasta sa fie rezistenta!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Homocinetica buldoexcavator Fermec 880 este produsul ce iti demonstreaza ce inseamna gama de top. Pentru ca piesa este una dintre acelea facute sa dureze. Dar si pentru ca articolul ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Articolul pe care il doresti pentru vehiculul tau trebuie sa ajunga in posesia ta in cele mai bune conditii. De aceea, noi livram aceasta homocinetica buldoexcavator Fermec 880 in colaborare cu cei mai seriosi curieri! Ne dorim sa beneficiezi de o experienta pozitiva a livrarii asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp posibil!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile a doua cruci de planetara diferite: 64mm
Diametru gaura prindere cruce planetara 27mm

Cod produs:
V653WKC4-RA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura