Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Cukurova 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cukurova 880
Cod produs
6PFMEA80-AT
Out Of stock
Descriere
Probleme la cutia de viteze? Intr-adevar, nu poti amana, nici trece cu vederea. Insa nu te stresa! O data ce ai ajuns la noi, iata ce frumos si limpede se poate contura solutia. Daca de acest ax cutie viteze buldoexcavator Cukurova 880 are acum nevoie masinaria ta pentru a-si recapata fortele, e cea mai buna alegere pe care ai putea-o face. Cu asa piesa zdravana si fiabila totodata, performanta este ca si asigurata! Calitatea superioara Carraro nu se dezminte nici de aceasta data!

Iti putem fi de un real ajutor ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice si ai nevoie de componente noi pentru utilajul tau. Iti punem la dispozitie o gama generoasa de produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor, incat ramane doar sa alegi ce-ti trebuie. Iar de ai nevoie de indrumare pentru a fi sigur ca faci alegerile potrivite, acoperim si acest aspect. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti ofera tot suportul tehnic de care ai nevoie!

Ax cutie viteze buldoexcavator Cukurova 880 - calitatea face diferenta!

Misiunea acestui ax al cutiei de viteze n-o poti trece cu vederea. Este o componenta de baza a sistemului de transmisie, fiind responsabil cu transmiterea si controlarea miscarii de rotatie din cutia de viteze. O veriga puternica, extrem de importanta in lantul de transmisie. Ca trebuie sa fie cat mai rezistent, nu incape indoiala, dar mai trebuie sa te asiguri si ca starea sa este impecabila, ca sa-si poata indeplini cum se cuvine sarcina.

Avem solutii, oricat de complicata ar fi situatia!

A venit momentul sa te scuturi putin de vechea abordare si sa apelezi la serviciile noastre pentru un plus de eficienta in activitatea ta. Nu mai e nevoie sa-ti bati capul in cautarea celor mai bune solutii. Ne suni si ne expui pe scurt datele problemei, iar specialistii nostri vor identifica rapid cea mai avantajoasa si eficienta solutie. Totul centrat pe nevoile tale, cu accent pe obtinerea celor mai bune rezultate. Si, colac peste pupaza, nici nu dai vreun ban pe sfaturile noastre - beneficiezi de consultanta gratuit!

Livrare

Stim ca il vrei cat mai rapid! Daca se putea, ieri chiar. Cum insa ieri nu stiam ca-ti trebuie, iti vom livra acest ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Cukurova 880 de indata ce ne contactezi online sau telefonic sa punem la punct detaliile legate de expeditie. De asemenea, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei pentru a ridica produsul. Cum preferi!

Montaj

Pentru a te bucura de o remediere impecabila a defectiunii, te sfatuim sa incredintezi montajul noii piese unui profesionist. E si mai sigur, si mai eficient. Nu-ti asuma riscuri inutile! Un montaj defectuos poate compromite atat noua componenta, cat si pe cele conexe. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru efectuarea interventiei tehnice in cele mai bune conditii, te putem ajuta!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura