Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Terex 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 880
Cod produs
KCVPRO8E-AT
Out Of stock
Descriere
Poti sa consideri problema ca si rezolvata! Piesa care ii va reda vigoarea utilajului tau este chiar aici! Calitatea ireprosabila a acestui ax cutie viteze buldoexcavator Terex 880 iti va satisface pe deplin exigentele. Vei putea lucra din nou in ritm sustinut, cu rezultate maxime, o data ce va fi montat pe utilajul tau. Face fata cu brio celor mai dificile provocari, nu se sperie sa fie intens solicitat. A fost conceput ca piesa de anduranta si are la baza un metal super rezistent. Doar este o piesa originala Carraro !

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de componente impecabile destinate utilajelor. Arunca o privire pe site si le vei gasi pe cele necesare utilajului tau. Daca vreuna lipseste, nu-ti fa probleme! Suna-ne! Poate ca se afla totusi pe unul dintre rafturile noastre sau, oricum, ti-o vom aduce in cel mai scurt timp, de oriunde din lume, daca se fabrica!

Ax cutie viteze buldoexcavator Terex 880 - o alegere nemaipomenita, un plus de eficienta pentru utilajul tau!

Pesemne ca stii deja cat de important este sistemul de transmisie pentru utilajul tau. Axul acesta este una dintre componentele sale de forta. De el depinde miscarea de rotatie din cutia de viteze pe care o transmite si o controleaza totodata. Are in componenta pinioane minutios fabricate. Dantura acestora este prelucrata cu maxima finete pentru a asigura maxima fiabilitate. Iti recomandam sa acorzi atentia cuvenita lubrifierii, pentru a proteja dintii pinioanelor si a le prelungi durata de viata.

Descopera serviciile noastre de top!

Orice problema tehnica are si o solutie, dar stim ca de multe ori identificarea sa poate fi complicata. Nu-ti mai bate capul! Contacteaza-ne si o vom gasi pe cea mai eficienta, adaptata nevoilor tale! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor conectati la tot ce este nou in domeniu. Sunt pregatiti sa te inspire si sa te ajute in gestionarea problemelor tehnice pe care le intampini. Mai simplu, mai rapid, mai eficient - serviciul nostru de consultanta te scoate din impas! Si, in plus, este gratuit!

Livrare

Promptitudinea este esentiala in acest domeniu. Piesa de care ai nevoie trebuie sa ajunga urgent la tine. Iti vom livra acest ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Terex 880 in doi timpi si trei miscari! Trebuie doar sa ne contactezi online sau telefonic pentru a pune la punct toate detaliile. Primesti produsul prin curier (super) rapid sau il poti ridica personal de la sediul nostru de langa Capitala. Cum preferi!

Montaj

Pentru a te bucura din plin de investitia facuta, ultimul pas - montajul - joaca un rol esential. Trateaza-l ca atare, apeland la o persoana specializata. N-are rost sa risti deteriorarea piesei ori a altor componente din ansamblu printr-o interventie tehnica improprie. Daca ai nevoie de un mecanic priceput, te putem ajuta!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura