Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte buldoexcavator Fermec 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 970
Out Of stock
Descriere
Pivot pentru buldoexcavator Fermec 970 este o componenta de calitate superioara, originala Carraro. Piesa se afla in stocul nostru la un pret promotional.

Avand in vedere ca e nevoie sa schimbi pivotul, e foarte posibil sa trebuiasca sa schimbi si bucsa. Pentru mai multe detalii sau recomandari, contacteaza departamentul nostru tehnic.

Daca alegi sa folosesti doar piese originale pentru inlocuirea celor uzate, pentru ca acestea sunt mai rezistente, reparatia ta va fi una mai durabila.

Contacteaza-ne pe WhatsApp, suna la numarul afisat sau completeaza formularul de pe site-ul nostru. Poti plasa o comanda foarte simplu.

Pentru ca ne pasa de utilajul tau si vrem sa achizitionezi piesele potrivite, iti oferim consultanta tehnica gratuit.

Impreuna cu pivot Fermec 970 vei primi in colet si un certificat de garantie valabil timp de 1 an de zile.

Piesa poate fi a ta imediat daca vii la sediul nostru din Bucuresti. Pentru livrarea pivotului, coletul ajunge la tine in doar doua zile lucratoare, orinde te-ai afla in tara. Mai mult, poti plati ramburs sau sa verifici continutul pachetului inainte de achitarea sumei.

Apeleaza cu incredere la serviciul nostru mobil de interventie ce ajunge imediat in locul in care se afla buldoexcavatorul tau. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii privind acest serviciu optional.

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm;

- diametru bucsa: 35mm;

- diametru saiba: 56mm;

- inaltime: 62mm.

Codul produsului este: HDWNP0RL-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura