Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte spate Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 970
Cod produs
MVSAH1BX-RA
Out Of stock
Descriere
Ce ne face atat de speciali? Calitatea superioara si rezistenta exceptionala a produselor selectate spre comercializare! Fiecare pivot este realizat cu atentie la detalii si din cele mai durabile materiale, pentru a-ti oferi o functionare impecabila si o durata de viata indelungata. Acest pivot superior punte spate Terex 970 original Carraro face parte din gama descrisa mai sus! Avand in vedere importanta functionarii fara probleme a utilajelor tale, pivotul nostru superior a fost supus celor mai riguroase teste de calitate de catre echipa Carraro pentru a-ti oferi performante remarcabile.

Poti avea incredere ca vei obtine rezultate excelente in activitatile tale industriale. Fie ca esti in constructii, agricultura sau alte domenii industriale, pivotul nostru superior este potrivit pentru tine. Indiferent de conditiile de lucru sau de cerintele tale specifice, pivotul nostru isi va pastra integritatea si performanta in orice situatie. Vrei o componenta pentru utilajul tau care sa reziste cu stoicism, oricat a-i supune vehiculul la eforturi? Alege acest pivot!

Un pivot superior punte spate Terex 970 este o piesa stabila!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte spate preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita este un pas spre viitorul sigur!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Garantie
Un pivot superior punte spate Terex 970 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest pivot superior punte spate pentru buldoexcavator Terex 970 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura