Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte spate Case 635

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 635
Cod produs
KDCB1RNZ-AT
Out Of stock
Descriere
Nu mai pierde vremea comparand oferte! Piesa pe care o cauti este chiar aici! Acest pivot superior punte spate Case 635 te va surprinde prin rezistenta si fiabilitate, oferindu-i sistemului de transmisie un plus de eficienta. Ramane la datorie vreme indelungata, sustinand mobilitatea optima a utilajului tau. Chiar daca are de infruntat conditii solicitante, se descurca de minune, caci da dovada de fiabilitate si rezistenta exceptionale. Doar este o piesa originala Carraro - merita din plin increderea ta!

O sumedenie de alte piese de schimb impecabile te asteapta in depozitul nostru. Atunci cand iti vezi utilajul obosit ori suferind, nu ezita sa apelezi la noi si vei primi rapid remediile prin care sa il poti insanatosi. Expune-ne pe scurt problema cu care te confrunti, iar noi vom gasi de indata solutia cea mai eficienta si mai avantajoasa. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani, si energie!

Pivot superior punte spate Case 635 - pentru o functionare impecabila!
Pivotii sunt piese uzuale, dar si esentiale in structura utilajului tau. Ei asigura stabilitatea utilajului in timpul deplasarii, atenuand socurile si prevenind jocurile in articulatia de directie. Sunt piese esentiale in sistemul de transmisie, imbunatatesc mobilitatea si iti confera un plus de siguranta si precizie in manevrarea utilajului tau. Pivotul acesta se monteaza pe puntea din spate si ideal ar fi ca interventia sa fie efectuata de un profesionist, ca sa fii sigur ca o sa functioneze ca la carte.

Consultanta gratuita pentru tine!
Poti pierde timp pretios incercand felurite interventii tehnice pentru a-ti insanatosi utilajul. Sau poti apela la noi si vei primi rapid toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru solutionarea problemei. Specialistii nostri se pliaza pe nevoile tale si te consiliaza pas cu pas. Nu ramai nerezolvat, contacteaza-ne! Mai ales ca nu te costa vreun leu sa ne ceri sfatul.

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Acest pivot superior punte spate pentru combina recoltat bumbac Case 635 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului. Desi nu prea credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza-le, sa fie acolo.

Livrare
Cand arde, arde! Intelegem cat mult iti doresti sa remediezi problema cat mai rapid, asa ca nu-ti fa griji. Iti livram acest pivot superior punte spate Case 635 super rapid! Solicita o oferta online sau telefonic si ne punem in miscare. Ne poti face si o vizita la sediul nostru, in apropierea Capitalei, daca iti este mai comod.

Montaj
Protejeaza-ti investitia! Montajul este esential pentru functionarea ulterioara a componentei, de aceea recomandarea noastra este ca interventia tehnica sa fie efectuata de un profesionist cu experienta. Nu de alta, insa un montaj impropriu poate afecta performantele piesei, dar si alte piese conexe, incat ai putea intampina suprize neplacute. Daca nu stii la cine sa apelezi, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Specificatii tehnice
Diametru lagar - 45mm
Diametre= 60mm si 147mm
Inaltime lagar = 27mm
Inaltime totala = 73mm
4 gauri cu diametru de 16mm, la distanta de 62mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura